Header image  
Ontspannen geboorte met behulp van Hypnose  
  
 

 
 

 
 

Zwangerschapsbegeleiding voor een ontspannen geboorte

 

Ik ben Liesbeth Passchier. Al een aantal jaren ben ik therapeut, coach en begeleid ik mensen met behulp van o.a. hypnotherapie.  Ik heb een mooie praktijkruimte in Noordwijk. Door de mooie ervaringen die ik tijdens zwangerschap en geboorte heb opgedaan, wil ik zwangeren met mijn kennis en ervaring verder helpen. Eventuele stress, angst of trauma kun je veilig aanpakken, zodat je ontspannen zwanger kunt zijn

Hieronder meer:

Liesbeth Passchier

Hypnogeboorte bollenstreek Noordwijk & omstreken

Praktijk voor hypnotherapie en faalangstbegeleiding

Het Laantje 13
2201XS Noordwijk
Telefoon:071-88 89 543

E-Mail: Liesbeth@hypnotherapie-helpt.nl
E-mail: lpasschier@casema.nl
www.hypnotherapie-helpt.nl

Drs. Liesbeth Passchier
Aangesloten bij de Vereniging van Integraaltherapeuten, lidcodenummer 056.00.A
Zorgverlenersnummer AGB-code 90026448

 Wie ben ik?                                                               

Een rode draad in mijn leven is het onderwijzen, adviseren en helpen van andere mensen. Na mijn studie Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam ben ik het onderwijs ingegaan. Op school kwam ik regelmatig in aanraking met kinderen met faalangst en/of examenvrees. Deze kinderen ben ik gaan begeleiden. Dit heb ik gedaan door het geven van faalangsttrainingen en cursussen om examenvrees te overwinnen. Ik vond dit zo leuk dat ik een HBO opleiding Hypnotherapie ben gaan volgen aan de Academie voor Psychotherapie. Na deze opleiding (1999) ben ik gestart met een praktijk in Hoofddorp en heb me aangesloten bij de VIT (Vereniging voor Integraaltherapeuten). Ik werk veelal samen met artsen die naar mij doorverwijzen.
Om mijn cliënten nog beter te kunnen helpen heb ik een opleiding voor "EMDR" en "EFT" gevolgd. EMDR is een bewezen methode om trauma’s aan te pakken en EFT kun je gebruiken om angst te laten verdwijnen.
Op deze manier heb ik veel kennis opgedaan over technieken om te ontspannen, angsten te overwinnen en sterker in het leven te staan.
Onlangs kwam het idee op om deze kennis te gebruiken om zwangerschappen prettiger te laten verlopen. Daarom ben ik me gaan verdiepen in zwangerschapsbegeleiding. In 2007 ben ik verhuisd naar mijn geboorteplaats Noordwijk, waar ik een praktijk aan huis heb. 

ontspannen geboorte

 

 

 

Liesbeth

Image 1